Fundamental rights and duties#es-047

¿Tienen derecho los ciudadanos a reunirse pacíficamente sin armas?

  1. Solo con permiso del Rey
  2. Sí, es un derecho reconocido
  3. No, nunca
Why

Article 21 recognises the right of peaceful assembly without arms. Demonstrations in public places must be notified in advance.

Test yourself on all 121 questions

Free adaptive practice brings back the questions you miss. Then try a 25-question mock exam in the real format.

Want unlimited mock exams and every explanation? The Pass is €14.99, one-time.