Fundamental rights and duties#es-043

¿Se puede entrar en un domicilio sin el consentimiento del titular?

  1. Sí, siempre que lo decida la policía
  2. Solo con resolución judicial o en caso de flagrante delito
  3. Sí, si lo pide un vecino
Why

Article 18: the home is inviolable. Entry requires the owner's consent, a court order or a flagrant offence.

Test yourself on all 121 questions

Free adaptive practice brings back the questions you miss. Then try a 25-question mock exam in the real format.

Want unlimited mock exams and every explanation? The Pass is €14.99, one-time.